środa, 17 lutego 2016

Przygotuj ciało na lato - DZIEŃ 8

Śniadanie 7:30:  płatki owsiane 40g + otręby 10g + jogurt naturalny 120g + jabłko 100g + łyżeczka miodu
Przekąska 10:30: jogurt naturalny 200ml + otręby 10g
Obiad 13.30: ryż basmati 40g + brokuły + cebula + mięso mielone z indyka 150 g - wszystko w formie zapiekanki + sos z jogurtu greckiego i czosnku
Przekąska 16:30: pomarańcza
Kolacja 19.30: sałatka: sałatka lodowa, papryka czerwona, cebula, kukurydza 1 łyżka, seler naciowy, 2 pomidory suszone w zalewie + 50g sera feta + 60 g chleba razowego w formie grzanek + 1 łyżka oliwy
Orazsłonecznik do skubania


Idzie mi całkiem nieźle chyba. Nie wchodzę na wagę, aby się nie zniechęcać. To dopiero 3 dzień stosowania się do ustalonego jadłospisu, bo ten pierwszy tydzień można powiedzieć, że był taką rozgrzewką. Nie widzę efektów w postaci opadających spodni po tak krótkim czasie ;) Uwielbiam sałatki na kolacje. Właściwie ciągle jem to samo, ale mi smakuje. Obiady staram się gotować na 2 dni, aby nie siedzieć ciągle w kuchni, także jutro powtórka z rozrywki w jadłospisie ...


Ćwiczenia:30 min kijki nordic, 8 min abs

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz