wtorek, 1 marca 2016

Przygotuj ciało na lato - DZIEŃ 19

Śniadanie 7:30:  płatki owsiane 40g + otręby 10g + 120 g jogurt naturalny  + jabłko + 3 nerkowce
Przekąska 10:30: nerkowce 20g
Przekąska 13.30: sałatka z łososiem: sałata lodowa, łosoś wędzony 75 g, kukurydza 2 łyżki, 1/2 papryki czerwonej
Obiad 16:30: zapiekanka: mielone z indyka, makaron rurki razowe około 70 g, mieszanka chińska, szklanka soku marchwiowo-jabłkowego 
Kolacja 19.30: 1 kromka chleba z mienrałami z twarożkiem domowej roboty

Nawet nie pamiętam co jadłam od piątku. Niedziela była grzeszna. Ćwiczenia nadal robię.
Waga pokazała dziś rano 60,7 kg. Celem na ten tydzień jest 5 z przodu.


Ćwiczenia
20 min trening ze strony pozytywna siła fitnessu
1 dzień plank z pozytywna siła fitnessu


 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz