poniedziałek, 15 lutego 2016

Przygotuj ciało na lato - ostatnie dni

Nie miałam czasu pisać, ale dietę kontynuuję. W pierwszym tygodniu skupiłam się na tym, aby nie jeść późno wieczorami i odrobinę zmniejszyć porcje. Nie potrafiłam tak z dnia na dzień zrezygnować ze słodyczy. Od poniedziałku już ruszyłam zgodnie z rozpiską.

 
Dla zainteresowanych mój jadłospis z dnia wczorajszego:

Śniadanie 7:30:  płatki owsiane 40g + otręby 10g + jogurt naturalny 120g + jabłko 100g
Przekąska 10:30: jogurt naturalny 200g + otręby 10g
Obiad 13.30: ciecierzyca 75g + 40g makaronu świderki razowego + duszone warzywa: seler naciowy, pół papryki czerwonej, kukurydza 1 łyżka, pieczarki, pół cukinii, cebula
Przekąska 16:30: banan
Kolacja 19.30: 60 g chleba razowego + 50 g twarożku domowego ze szczypiorkiem i rzodkiewką
Orazsłonecznik do skubania

Ćwiczenia: 40 min kijki nordic


Plan na dzień dzisiejszy:

Śniadanie 7:30:  płatki owsiane 40g + otręby 10g + jogurt naturalny 120g + jabłko 100g
Przekąska 10:30: jogurt naturalny 100g + jabłko 100g
Obiad 13.30: ciecierzyca 75g + 40g makaronu świderki razowego + duszone warzywa: seler naciowy, pół papryki czerwonej, kukurydza 1 łyżka, pieczarki, pół cukinii, cebula
Przekąska 16:30: owoc 200g
Kolacja 19.30: sałatka: sałatka lodowa, papryka czerwona, cebula, kukurydza 1 łyżka, seler naciowy, 2 pomidory suszone w zalewie + 50g sera mozzarella + 60 g chleba razowego w formie grzanek + 1 łyżka oliwy
Orazsłonecznik do skubania

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz