Śniadanie 7:30: płatki owsiane 40g + otręby 10g + słonecznik 10g + kokos 5g + jogurt naturalny 120g + jabłko 50g
Przekąska 10:30: jogurt naturalny 200g + otręby 10g
Obiad 13:30: spaghetti ze szpinakiem 40g makaronu + buraczki
Przekąska 13:30: sałatka: sałata lodowa + kukurydza + seler naciowy + papryka czerwona + 50g serka wiejskiego + 3 pomidory suszone w zalewie + garść oliwek
Przekąska 13:30: sałatka: sałata lodowa + kukurydza + seler naciowy + papryka czerwona + 50g serka wiejskiego + 3 pomidory suszone w zalewie + garść oliwek
Kolacja 19.30: jogurt naturalny mały Tola + 1 łyżka otrębów + łyżeczka miodu + 1 łyżeczka sezamu
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz