wtorek, 1 marca 2016

Przygotuj ciało na lato - DZIEŃ 20

Śniadanie 7:30:  owsiane 40g + 120 g jogurt naturalny  + jabłko małe + 1/2 banan
Przekąska 10:30: mandarynka + cappucino
Przekąska 13.30: sałatka z łososiem: sałata lodowa, łosoś wędzony 75 g, kukurydza 2 łyżki, 1/2 papryki czerwonej
Obiad 16:30: zapiekanka: mielone z indyka, makaron rurki razowe około 70 g, mieszanka chińska, szklanka soku marchwiowo-jabłkowego, szklanka soku marchwiowo-jabłkowego
Kolacja 19.30: omlet z 2 jajek, mąki orkiszonowej i łyżki dżemu
oraz: paluszki słone nie wiem ile wpadło w ręce

Przygotuj ciało na lato - DZIEŃ 19

Śniadanie 7:30:  płatki owsiane 40g + otręby 10g + 120 g jogurt naturalny  + jabłko + 3 nerkowce
Przekąska 10:30: nerkowce 20g
Przekąska 13.30: sałatka z łososiem: sałata lodowa, łosoś wędzony 75 g, kukurydza 2 łyżki, 1/2 papryki czerwonej
Obiad 16:30: zapiekanka: mielone z indyka, makaron rurki razowe około 70 g, mieszanka chińska, szklanka soku marchwiowo-jabłkowego 
Kolacja 19.30: 1 kromka chleba z mienrałami z twarożkiem domowej roboty